Vymenia staré za nové - Košťál, Daniel
Krádeže v predajniach sú na Slovensku stále najviac rozmáhajúcim sa druhom kriminality. Týka sa to predajní v menších i väčších mestách. Druhy trestných činov v predajniach. Systémy zabezpečenia. Problematické sú najmä oddelenia drogérie. Pokuty.