Podstata medzinárodnej ekonomickej integrácie - Greššová, Mária
Vymedzenie procesu medzinárodnej ekonomickej integrácie. Faktory, ktoré vpývajú na medzinárodnú ekonomickú integráciu. Predpoklady a ciele medzinárodnej ekonomickej integrácie. Úrovne medzinárodnej ekonomickej integrácie. Etapy makrointegrácie.