Globálna transcendencia alebo hľadanie nových zákonitostí vývoja sveta? - Lysák, Ladislav
Recenzia na ekonomicko-filozofickú publikáciu: Globalistika - poznávanie a riadenie súčasného sveta. Kniha prehlbuje teoretické a metodologické prístupy a komplexnejšie skúma príčiny, vývoj a dôsledky dominantného megatrendu - globalizácie.