Poistné zmluvy v kontexte medzinárodného finančného výkazníctva - Juhászová, Zuzana, 1970-
Problematika poistných zmlúv v medzinárodných účtovných štandardoch IAS. Poistné zmluvy a štandardy IFRS. Definovanie poistných zmlúv v IAS 32 a IAS 39. Návrh nového štandardu pre oblasť poistných zmlúv Riadiacim výborom IASC.