Nanoponožky a iné šibalstvá - Ryník, Jozef
Úsilie žilinskej spoločnosti Nanotrading o presadenie nanotechnológií na Slovensku. Propagácia a predaj chemickej nanotechnológie. Čiastočné úspechy spoločnosti. Informácie o využití nanotechnológií na portále nanotechnologie.sk. Situácia vo výskume a vývoji v oblasti nanotechnológií na Slovensku. Nanotechnologický výskum v Slovenskej akadémii vied. Spolupráca so zahraničím. Ako prebieha výskum. Chýbajúce finančné zdroje a prístroje.