Evropská unie a Rusko: možnosti budoucího zajištění vzájemných vztahů - Hornová, Blanka
Vymedzenie možných variánt usporiadania vzťahov medzi Ruskom a Európskou úniou v najbližšom období. Dokumenty upravujúce vzťahy EÚ - Rusko. Príčiny nestability vzťahov. Možnosti budúceho usporiadania.