Angola na cestě k moderní demokracii? - Sýkora, Jiří
Prehľad vybraných ekonomických ukazovateľov a stručná demografická charakteristika Angoly. Krátky historický exkurz a vývoj ekonomiky po roku 1975. Angola na ceste k prosperujúcej demokracii. Pohľad na Angolu očami svetových inštitúcií.