Využitie výnosových metód v prípade "squeeze out" - Harumová, Anna, 1955-
Právo výkupu alebo "squeeze out" má navrhovateľ v zmysle právnej úpravy SR, ktorý uskutočnil ponuku na prevzatie akcií cieľovej spoločnosti vlastnených minoritnými akcionármi. Charakteristika pojmov: cieľová spoločnosť, konkurenčná ponuka na prevzatie, povinná ponuka na prevzatie a právo výkupu. Stanovenie hodnoty akcií. Analýza použitia metód ohodnocovania na účely "squeeze out" - majetková a podnikateľská metóda.