Princíp flexicurity v regionálnom rozvoji - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Princíp flexicurity a predpoklady jeho realizácie. Švédska a dánska ekonomika v 90. rokoch 20. storočia. Vhodnosť systému flexicurity pri riešení problémov nezamestnanosti na Slovensku. Špecifiká stavu trhu práce na Slovensku. Princíp flexicurity a problémy regionálnej nezamestnanosti.