Znalostná ekonomika a trh práce v SR v kontexte európskych integračných procesov - Martincová, Marta, 1955-
Trh práce v novej ekonomike. Trh práce v SR a vstup do EMÚ. Aktuálne problémy trhu práce v kontexte znalostnej ekonomiky.