Transformácia akciovej spoločnosti na spoločnosť s ručením obmedzeným - Dobšovič, Dušan
Zmena právnej formy podľa Obchodného zákonníka (spôsob zmeny právnej formy obchodných spoločností je upravený v par. 69b Obchodného zákonníka). Zmena podľa živnostenského zákona. Zmena právnej formy podľa Zákonníka práce. Zmena právnej formy z účtovného a daňového pohľadu. Ilustračné príklady.