Účtovanie odpisovania dlhodobého majetku - Moravcová, Katarína
Postupné znižovanie hodnoty (ekonomického úžitku) dlhodobého majetku sa nazýva opotrebenie. Opotrebenie sa v účtovníctve účtuje prostredníctvom odpisov. Právne predpisy upravujúce účtovné odpisy. Účtovné odpisy a odpisový plán. Odpisovanie dlhodobého hmotného majetku. Príklady.