Nenechte talentované zaměstnance odejít - Hermánek, Jakub
Rozhovor s riaditeľom českej spološnosti T&CC, ktorá sa zaoberá vzdelávaním a vyhľadávaním talentov - talent manažmentom. V čom môže poradenská agentúra pomôcť firme. Potreba starať sa o talenty. Voľba správneho profilu talentu. Budovanie vodcovstva (leadership). Vypracovanie individuálnej profesnej diagnostiky jednotlivých kandidátov.