Zákon č. 455/1991 Zb. zo dňa 2. októbra 1991 o živnostenskom podnikaní (Živnostenský zákon) v znení zákona ...
Zákon č. 455/1991 Zb. - Živnostenský zákon v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 358/2007 Z.z. Všeobecné ustanovenia, druhy živností, rozsah živnostenského oprávnenia, živnostenský list, koncesná listina, živnostenský register, živnostenská kontrola a pokuty, živnostenské úrady, osobitné ustanovenia pre fyzické a právnické osoby členských štátov EÚ, štátov Dohody o európskom hospodárskom priestore, Švajčiarskej konfederácie, spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia. Prílohy. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa k tomuto zákonu.