Možnosti výstavby a prevádzky infraštruktúrnych projektov v podmienkach verejno-privátneho partnerstva v Slovenskej republike - po prijatí zákona č. 25/2006 Z.z. - Sabo, Mikuláš
Nedostatok finančných prostriedkov v štátnom rozpočne na projekty rozvoja infraštruktúry. Spolufinancovanie prostredníctvom projektov s privátnym partnerstvom (PPP). Platná úprava verejného obstarávania v SR. Koncesné zmluvy. Zmluvy o partnerstve. Koncesné listiny.