Zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci s komentárom - Tichý, Miroslav
Zákon č. 124/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 309/2007 Z.z. Novela nadobudla účinnosť 1. 9. 2007