Než partnera oslovíte... - Lambert, Martina
Spolupráca firiem s neziskovými a charitatívnymi organizáciami. Finančné a vecné dary, služby a partnerstvo ako súčasť marketingového mixu. Kontrola spoločnosti nad projektom a nad tým, či sú finančné prostriedky využité účelne a cielene. Skúsenosti spolupráce finančnej spoločnosti Bawag Bank CZ a.s. s neziskovými organizáciami. Nevhodnosť plošného oslovenia väčšieho počtu darcov. Dôsledné vypracovanie štruktúry predloženej ponuky . Dôležitosť PR podpory. Cieľová skupina neziskovej organizácie zhodná s cieľovou skupinou oslovenej spoločnosti.