Komunikacja marketingowa elementem budującym lojalność klienta na przykładzie przedsiębiorstw w Polsce i na Słowacji - Mizla, Martin, 1955-
Marketingová komunikácia a lojálnosť zákazníkov v podnikoch v Poľsku a na Slovensku.