Metódy eliminácie vplyvu extrémnych príjmov na odhady sociálnych ukazovateľov - Balog, Marek
Metódy odhadov niektorých ukazovateľov životnej úrovne s využitím individuálnych údajov pochádzajúcich z registra príjmov za príjmový rok 2004 vo Švédsku. Sledovanou premennou je disponibilný príjem získaný z výpočtov daňových orgánov.