Modelovanie dát v Rational rose XDE pre Visual Studio "Net 2003" - Blahušiak, Martin
Riešenie problematiky tvorby dátového modelu v populárnom prostredí automatizácie programovania Visual Studio Net, do ktorého je integrovaný nástroj automatizácie projektovania Rational XDE (eXtended Development Environment)