Využitie asymptotickej hustoty v teórii spoločenského výberu - Gogola, Ján, 1977-
Aplikácia asymptotickej hustoty v teórii spoločenského výberu. Charakteristika pravidiel výberu pre nekonečne veľkú populáciu. Klasická Mayová veta. Analógia Mayovej vety pre prípad nekonečnej populácie.