Heteroskedasticita v ekonometrických modeloch - Lukáčik, Martin, 1974-
Rozptyl náhodných zložiek a dôsledky heteroskedasticity. Testovanie všeobecných hypotéz v ekonometrii. Testovanie heteroskedasticity využívajúc pomocnú regresiu.