Posilní sa G8? - Weiss, Peter
Stretnutia G8 - USA, Japonsko, Nemecko, Veľká Británia, Francúzsko, Taliansko, Kanada, Rusko. Test schopnosti najvplyvnejších svetových politikov zladiť rozdielne záujmy krajín. Hlavná agenda stretnutia - globálne otepľovanie a pomoc Afrike.