Život a dielo profesora Vladimíra Králička v kontexte vývoja účtovníctva na území Slovenska - Šlosárová, Anna
Stručný pohľad na život Vladimíra Králička. Dielo, pedagogická činnosť a odkaz Vladimíra Králička.