Opatrenia bánk v SR proti praniu špinavých peňazí - Klimiková, Mária
Analýza podmienok boja proti praniu špinavých peňazí v rámci slovenského bankového sektora. Charakteristika a etapy legalizácie príjmov z trestnej činnosti. Metódy legalizácie príjmov z trestnej činnosti. Medzinárodné dokumenty v boji proti praniu špinavých peňazí. Legislatívny rámec v boji proti praniu špinavých peňazí v Slovenskej republike. Smernica 91/308/EEC. Odporúčanie č. 3/2003.