Metódy operačného výskumu a umelej inteligencie pri riešení optimalizačných problémov - Čičková, Zuzana, 1978-
Charakteristika operačného výskumu a umelej inteligencie. Techniky umelej inteligencie a operačného výskumu. Metódy pre riešenie optimalizačných úloh.