Analýza štruktúry čistých peňažných výdavkov domácností Slovenskej republiky v období rokov 2000-2005 - Labudová, Viera, 1958-
Analýza štruktúr čistých peňažných výdavkov domácností. V stati sú porovnávané štruktúry čistých peňažných výdavkov domácností zamestnancov, osôb samostatne zárobkovo činných a nepracujúcich dôchodcov v období rokov 2000-2005. Osobitne sú analyzované štruktúry výdavkov domácností, ktoré boli rozdelené podľa výšky príjmu do kvartilových skupín.