Vybrané aspekty marketingu v rámci vzdelávacích organizácií - Šindleryová Butoracová, Ivana
Definovanie marketingového manažmentu organizácie v oblasti služieb podľa Ph. Kotlera. Aplikácia marketingu do vnútorných štruktúr vzdelávacej organizácie. Marketingové prostredie vzdelávacej inštitúcie.Vzdelávacie organizácie si čoraz častejšie začínajú uvedomovať vhodnosť využívania marketingu.