Vliv spokojenosti zákazníků na ziskovost podniku - Lošťáková, Hana
Orientácia na zákazníkov a spokojnosť zákazníkov Spokojnosť zákazníkov a ich ziskovosť pre podnik - detailný pohľad. Nespokojnosť zákazníkov a ich odchod z podniku.