Spôsoby ocenenia a inventarizácia vlastného imania - Mateášová, Martina, 1979-
Zložky vlastného imania. Ocenenie vkladu. Ocenenie podielu na základnom imaní. Účtovanie prechodného zníženia hodnoty majetku. Použitie metódy vlastného imania. Oceňovacie rozdiely. Inventarizácia vlastného imania.