Enviromentálne aspekty ekonomickej efektívnosti - Čech, Jozef
Definícia ekonomickej efektívnosti. Trhy a ekonomická efektívnosť. Externé náklady. Externé úžitky. Zlyhávanie ekonomickej efektívnosti. Zlý systém vlastníckych práv. Nedokonalá štruktúra trhu. Náprava efektívnosti. Enviromentálna udržateľnosť a efektívnosť.