Dlhodobé záväzky druhy a oceňovanie dlhodobých záväzkov - Mateášová, Martina, 1979-
Záväzok z právneho hľadiska a z účtovného hľadiska. Použitie zásady zákazu kompenzácie pri účtovaní záväzkov a ich vykazovaní v účtovnej závierke. Časové hľadisko záväzkov. Dohodnutá doba splatnosti a zostatková doba splatnosti. Peňažné vyjadrenie záväzkov v jednotkách slovenskej meny. Ocenenie záväzkov.