Needs of managerial competencies and development in this area of management - Baláž, Michal
Vývoj manažérskych kompetencií v strednej Európe v jednotlivých obdobiach od roku 1989. Nehodnotí sa vývoj osobných manažérskych kompetencií, ale špeciálne podmienky, v ktorých manažéri pracujú ako napríklad: ekonomická, politická, sociálna situácia vplývajúca na ich rozhodnutie, myslenie, správanie a ich hodnoty.