Wing energy economic model-capital project analysis tool - Dubová, Markéta
Trh elektrickej energie v Českej republike. RETScreen International. Prioritné požiadavky ČEZ Obnovitelné zdroje. Štruktúra ekonomického modelu veternej energie aplikovaná na podmienky v Českej republike. Analýza nákladov. Charakteristika jednotlivých modelov.