Kapitálové fondy a fondy tvorené zo zisku - Mateášová, Martina, 1979-
Účtovanie emisného ážia na účte 412. Účet 413 - ostatné kapitálové fondy. Účtovanie zákonného rezervného fondu (ZRF) z kapitálových vkladov na účte 417. Zákonný rezervný fond - účet 421. Štatutárne fondy. Ostatné fondy.