Využití metody "6 sigma" v podnikové praxi - Matějková, Karolína
História používania metódy 6 sigma a štatistický význam samotného pojmu. Charakteristika DMAIC. Praktické využitie štatistickej metódy pri riadení projektov. Príklad jednoduchého projektu.