Dlhodobé záväzky - Mateášová, Martina, 1979-
Účet 461 - bankové úvery. Účtovanie dlhodobých záväzkov v rámci konsolidovaného celku na účte 471. Sociálny fond ako dlhodobý záväzok voči zamestnancom. Účtovanie sociálneho fondu. Záväzky zo sociálneho fondu. Účtovanie na účte 473 - vydané dlhopisy. Dlhodobé zmenky na úhradu - účtovanie na účte 478. Ostatné dlhodobé záväzky - ich účtovanie na účte 479.