Výkazníctvo komerčných poisťovní podľa IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
Vedenie účtovníctva a účtovnej závierky - základné rozdiely medzi IFRS a slovenskými účtovnými predpismi. Zostavovanie účtovnej závierky podľa IFRS. Výkazy účtovnej závierky poisťovní. Výkaz ziskov a strát poisťovne.