Charakteristika a špecifiká súčasného stavu elektronického podnikania - Szivósová, Mária, 1958-
Charakteristika a špecifiká elektronického podnikania na Slovensku. Využitie základných informačných technológií pre podnikanie. Poslanie elektronického podnikania z pohľadu organizácie.