Využitie programu Elem F Grapher v MS Excel vo výučbe grafov elementárnych funkcií reálnej premennej - Simonka, Zsolt, 1974-
Informácia o cieľoch dizertačnej práce, ktorej obhajoba sa konala 30. augusta 2006.