Martingály v životnom poistení - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Informácia o cieľoch dizertačnej práce, obhajoba ktorej sa konala 22. januára 2007. Práca sa venuje spracovaniu teórie martingálov v rámci širokej triedy stochastických procesov a jej použitiu pri modelovaní peňažných tokov životného poistenia.