Úspešná reprezentácia FHI na konferencii Virtual University 2006 - Ondrejková, Anna
V dňoch 14.-15. decembra 2006 sa v Bratislave konal 7. ročník medzinárodnej konferencie Virtual University 2006. Konferencia bola zameraná na aplikácie elektronického vzdelávania .