Model diagnostického procesu nákladov podniku - Ďurišová, Mária
Charakteristika diagnostiky podniku. Model diagnostického procesu nákladov podniku Obsah častí modelu diagnostického procesu. Aplikácia modelu diagnostického procesu na skupiny nákladov v členení podľa závislosti od objemu výkonov.