Premises of financial controlling exercitation in the hotel - Šebová, Ľubica, 1978-
Predpoklady využitia finančného kontrolingu v hoteli. Predpoklady využitia finančného kontrolingu boli odvodené z výsledkov prieskumu realizovanom na vzorke slovenských hotelov. Riadiace a organizačné požiadavky aplikácie finančného kontrolingu. Personálne zabezpečenie finančného kontrolingu v hoteli. Potreba vybavenia hotela počítačovou technikou. Vhodný informačný systém.