Fair trade v cestovnom ruchu - Magátová, Michaela
Fair trade cestovný ruch predstavuje jeden z kľúčových aspektov trvalo udržateľného rozvoja , ktorého cieľom je vytvárať výhody z cestovného ruchu pre miestnu komunitu. Princípy fair trade v cestovnom ruchu ako možnosti tvorby inovatívneho produktu cestovného ruchu v podmienkach trvalo udržateľného rozvoja.