EDAMBA - Zdroj rozvoja doktorandského štúdia na Slovensku a osobitne na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Strážovská, Helena
Rozvoj vedecko-výskumnej činnosti. Charakteristika členstva v organizácii EDAMBA. Zdokonalenie doktorandského štúdia.