Ľudský a sociálny kapitál pre znalostnú ekonomiku - Dudová, Iveta
Význam ľudského a sociálneho kapitálu pre znalostnú ekonomiku. Informácie, znalosti a kompetencie. Investovanie do vzdelávania - jeden z faktorov znalostnej ekonomiky. Význam vzdelávania pre podnik a pre jednotlivca. Verejné výdavky štátov OECD na vzdelávanie v roku 2006. Výdavky vzdelávacích inštitúcií na študenta v roku 2006. Vplyv informačných a komunikačných technológií na znalosti.