Charakteristiky obchodných služieb nových členských krajín pri ich vstupe do Európskej únie - Holubcová, Ivana, 1982-
Charakteristika obchodných služieb. Bilancia obchodných služieb v nových členských krajinách Európskej únie. Špecializácia krajín na druhy obchodných služieb. Podiel obchodných služieb na hrubom domácom produkte, na zamestnanosti.