Vývoj cestovného ruchu na Slovensku v rokoch 2003-2006 - Žembová, Zuzana
Doterajší vývoj cestovného ruchu na Slovensku. Cestovný ruch ako perspektívna oblasť slovenského sektora služieb. SWOT analýza pre určenie možných alternatív budúceho vývoja cestovného ruchu. Príležitosti a možnosti rozvoja cestovného ruchu na Slovensku.