Nákladová analýza kvality ako súčasť ekonomickej analýzy kvality - Krnáčová, Paulína, 1983-
Kvalita predstavuje významný prostriedok na dosahovanie podnikateľských úspechov. Význam analýz a riadenia nákladov vyplýva aj z konkurenčného prostredia, v ktorom podniky pôsobia. Ekonomická a nákladová analýza kvality. Náklady na kvalitu.